SV Meeting 2

Dupa rezultatele voturilor, ne adunam in weekendul 29,39 august la Cheile Bicazului.

Cei care doresc pot sa vina in 28.08 la Bacau, ca sa incingem un pic cauciucurile pe cartodromul Selena. Locul de intalnire v-a fii la ora 15:00 in centrul orasului (Bacau), langa statuia lui Stefan cel Mare, langa parcul trandafirilor. Ar fi bine sa nu intarzie nimeni mai mult de 30 min, dar daca intarzie, o sa-l asteptam šŸ˜› . Intrarea pe circuit costa 20E/zii sau 20Ron/ora. Ziua urmatoare pe la 13:00 – 14:00 ne indreptam spre lacul rosu / cheile bicaz (~100km din Bacau).

Centru Bacau noaptea

Cine vine direct la Bicaz: ne intalnim in localitatea Lacul Rosu, unde apucam, pe marginea lacului sau pe marginea drumului, undeva la umbra šŸ˜› pe la ora 15:00 – 16:00. Detali despre locul de campat: http://www.motociclism.ro/forum/index.php?s=&showtopic=402171&view=findpost&p=2024463

Cei care vin, sa adauge un comentariu la post, sa stim aprox. cati o sa fim šŸ™‚

SVmeeting

6 Responses to “SV Meeting 2”

  1. avic71 Says:

    90 %

  2. Khrisstyan Says:

    Eu o sa vin si pentru circuit šŸ˜€

  3. Redpik Says:

    Cred ca si eu vin pe circuit . Nu sunt inca sigur pentru ca lipsesc $ :), da vedem. La Lacul Rosu ma prezint sigur.

  4. Paul_C Says:

    Voi fi prezent zi eu la intalnire.
    Nu cred ca ajung la circuit.

  5. Anjin Says:

    Eu o sa fiu undeva prin tara intre 15 august si 30 august. Initial ma gandeam sa se termine concediul pe plaja dar o sa incerc sa fac in asa fel incat sa fiu la intalnire :).
    Sper sa ne vedem acolo.

  6. radum90 Says:

    Eu fac tot posibilul sa ajung la intalnire, sper sa reusesc sa ma tin de cuvant. Pana atunci mai vad cu cine ma intovarasesc la drum, poate mai racolez un SV-ist doi de prin zona.
    Cred ca va fi frumos…sper sa fim mai multi decat la prima intalnire si cred ca acest lucru se va intampla la cum se anunta treburile šŸ˜€

Leave a comment